Wednesday, November 19, 2008

Muke Huduh Saye

video video

Saturday, November 15, 2008

Sekitar Birthday Party Muhammad Darwisy Yang Pertama




















Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah kerana dengan izin dari-Nya, besday party Muhammad Darwisy yg diadakan pada 9 November 2008 yg lalu telah selamat berlangsung dengan jayanya. Yg sebenar2nye, besday M.Darwisy jatuh pada 8/11, tp oleh kerana hari tu yayah keje, so tak dapatla nak buat majlis, tunda keesokan harinya. Ibu dan ayah pilih menu yg simple je,padanla dengan bajet yg ada di tangan masa tu. Hehe.. Al-maklum ler, baru balik dari braye kat semenanjung. Sebulan lagi tu. Bak kate orang, 'poket kering' gitu... ;) Kalau nak tau, menu untuk besday Darwisy aritu ialah bihun goreng, rendang ayam, karipap, puding jagung, rojak buah, kek (kiwi & blueberry), keropok, gula-gula (macam2 adaa) dan air sirap pandan. So,ibu nak amik kesempatan ni nak ucapkan terima kasih la yg tak terhingga pada semua yg dah datang memeriahkan sambutan hari jadi anak ibu yg sorang ni. Untuk Cik Su, thanks ye sebab tolong bubu potong buah, goreng kopok n layan tetamu2. Pendek kate, aritu Cik Su pon jadik tuan rumah same la.. Hehe... Opss.. sebelum terlupe, time kasih juga ye pada semua yg telah menghulurkan hadiah kepada besday boy aritu. Bak kate org "Terima kasih daun keladi, lain kali hulur2 la lagi ye". Hehe. Byeeee